SISTEM INTEGRACIJSKA RJEŠENJA









Storage (Sustavi za pohranu podataka)
POTREBA

U današnje vrijeme sve je više i više informacija odnosno podataka koje treba negdje pohraniti. Velika većina takvih podataka je namijenjena većem broju osoba koje bi trebale imati pristup do njih. Najlakše je skladištiti takve podatke na nekakvim uređajima do kojih svi imaju pristup. Tu na scenu stupaju specijalizirani sustavi za pohranu podataka, tzv. storage sustavi. Naravno da je od tih podataka potrebno izraditi u sigurnosne kopije, a to je puno lakše kad se podaci nalaze na jednom mjestu.

RJEŠENJE

Naša rješenja su bazirana na sustavima za pohranu podataka vodećih svjetskih tvrtki HP i EMC. Možemo ponuditi sustave kako za male tvrtke gdje su potrebni jednostavni i jeftini sustavi, tako i za srednje i velike tvrtke gdje su ti sustavi od osobito važnog značenja za funkcioniranje takvih tvrtki. Storage sustave možemo podijeliti u dvije grupe. Prvu grupu bi sačinjavali tzv. NAS sustavi gdje su uređaji za pohranu podataka samostalne jedinice koje su spojene na korporativnu mrežu. Druga grupa bi bili SAN sustavi sačinjavaju uređaji za pohranu podataka koji su spojeni direktno na servere preko kojih se pristupa do tih podataka.

BENEFIT

Centralno mjesto za skladištenje podataka
Centralno mjesto za dijeljenje podataka
Jednostavnija nadogradnja sustava
Velika brzina pristupa podacima
Jednostavnija izrada sigurnosnih kopija podataka

PREDNOSTI

Vrhunski tim stručnjaka sa velikim brojem Microsoft, HP )a u skoroj budućnosti i EMC) certifikata vam može u kratkom vremenu ponuditi kompletno rješenje koje uključuje snimku trenutnog stanja, izradu projekta, brzu implementaciju i održavanje takvog sustava. Veliko iskustvo stečeno na dosadašnjim projektima kao i status HP Gold i Microsoft Premier Partnera (a u skoroj budućnosti i EMC partnera) vam mogu pružiti sigurnost za uspješno izvođenje i najzahtjevnijih projekata.

PREDUVJETI

Uspostavljena uredna IT infrastruktura