SISTEM INTEGRACIJSKA RJEŠENJA

Email kolaboracija
POTREBA

Danas je e-pošta za većinu tvrtki ključni komunikacijski alat koji zaposlenicima omogućuje da ostvaruju bolje rezultate. S obzirom na to da se radna okruženja mijenjaju, a potreba za sigurnošću i usklađenošću ostaje pri vrhu popisa prioriteta, tvrtke traže rješenja koja će im pomoći da odgovore na te izazove. Mogućnosti ugrađene u Exchange Server 2007 donose klijentima naprednu zaštitu koju zahtijevaju, pristup s bilo kojeg mjesta potreban njihovim zaposlenicima i operativnu učinkovitost potrebnu IT administratorima.

RJEŠENJE

E-mail komunikacija, zajednički ili privatni kontakti, zajednički ili privatni kalendari, udaljeni pristup e-mailu od bilo kuda i sa bilo kojm uređajem i glasovne poruke odnosno voice mail su neke od osnovnih značajki ovog rješenja.

BENEFIT

Benefiti koje korisnik može očekivati su: pojednostavljena e-mail komunikacija, korištenje zajedničkih/dijeljenih resursa, pristup svim relevantim podacima od bilo kuda, zajednički rad, siguran pristup lišen neželjenih e-mail poruka, korištenje raznih uređaja za e-mail kolaboraciju,mogućnost sinkronizacije dlanovnika i pametnih telefona s poštanskim sandučićem, kalendarom i zadacima.

PREDNOSTI Microsoft Exchange je svojevrsni standard za e-mail kolaboaraciju pa smo ga stoga odabrali kao soluciju koju ćemo nuditi našim korisnicima. Vrhunski tim stručanjaka sa velikim brojem Microsoft certifikata vam može u kratkom vremenu ponuditi kompletno rješenje koje uključuje snimku trenutnog stanja, izradu projekta, brzu implementaciju i održavanje takvog sustava. Veliko iskustvo stečeno na dosadašnjim projektima kao i status Microsoft Premier Partnera vam mogu pružiti sigurnost za uspješno izvošenje i najzahtjevnijih prijekata

PREDUVJETI

- Uspostavljena uredna IT infrastruktura
- Implementiran Active Directory
- Korisnici koriste MS Outlook 2003 ili noviji
- ADSL ili stalni vod prema internetu