APLIKATIVNA RJEŠENJA

Prilagođeni razvoj internetskih i intranetskih aplikacija i web stranica
POTREBA (Zašto bi netko htio imati ovakvo rješenje?)

Često u organizacijama postoje specifične potrebe koje je nemoguće ili neisplativo rješavati komercijalnim softverom, bilo zbog uske specifičnosti ili heterogenosti sustava. Razvoj ciljanih rješenja često je jedina opcija u takvim situacijama. Primjeri ovakvih rješenja su konektori za povezivanje i prikaz podataka iz raznih izvora, interne poslovne aplikacije (npr. za očitavanje linijskih kôdova) i javni web-siteovi, koji su naravno specifični za svakog pojedinog naručioca.

RJEŠENJE (Što rješenje radi?)

Sve što korisnici žele: integracija i obrada podataka, prikaz u web-sučelju, transakcije, prezentacija informacija, povezivanje raznorodnih sustava ili informacija….

BENEFIT (Koji su benefiti?)

Rješavanje problema koji se pojavljuju u odvijanju poslovnih procesa, optimalizacija, povećanje učinkovitosti, poboljšavanje sigurnosti i produktivnosti, rješavanje business-critical problema – ukratko sve za što ne postoji učinkovit ili prikladan komercijalni softver.

PREDNOSTI (Zašto baš naše rješenje?)

Naš vrhunski tim certificiranih stručanjaka s dugogodišnjim iskustvom može vam u kratkom vremenu ponuditi kompletno rješenje koje uključuje snimku trenutnog stanja, izradu projekta, brzu implementaciju i održavanje takvog sustava. Veliko iskustvo stečeno na dosadašnjim srodnim projektima jamče vam uspješno izvođenje i najzahtjevnijih softverskih projekata koji će obavljati točno one funkcije koje naručitelj od njih traži.