APLIKATIVNA RJEŠENJA

Rješenja za Data Warehousing i Business Intelligence
POTREBA

Današnja poslovna okruženja doslovno su zatrpana raznim oblicima i vrstama podataka. Podaci koje tvrtka prikuplja o poslovnim događajima i poslovnim transakcijama iz godine u godinu rastu sve brže i više. Danas se procjenjuje da se kapacitet prikupljenih podataka bilo koje tvrtke bilo kakvog profila podvostručuje svakih dvanaest mjeseci. Podaci se pohranjuju u raznim formatima: bazama podataka, spreadsheetovima, datotekama raznih vrsta i dokumentima. Posljedica takve raznovrsnosti je nepostojanje uniformiranosti podataka tako da podaci samo sjede na svojim lokacijama i nikada nisu efikasno analizirani. Izazov u današnjem poslovanju je zagrabiti u te podatke koji samo jalovo sjede uokolo unutar organizacije i transformirati ih u informaciju i eventualno u znanje koje može rezultirati konkurentskom prednošću.

RJEŠENJE

Centraliziranje podataka na jednom mjestu kroz Data Warehouse ili Data Mart platformu omogućuje izradu kvalitetnih izvještaja kroz excel pivot tabele, Reporting services, Performance Point Sever, Analysis Services (OLAP), Data Mining aplikacija. Za korisnike Navision poslovnog sustava imamo već gotova Data Warehouse i data mart rješenja i dinamičke izvještaje (promet, lager, saldo…). Svi izvještaji su fleksibilni i mogu se prilagoditi potrebama korisnika. Osim toga, nudimo automatizirane izvještaje koji se šalju preko e-pošte partnerima ili principalima (HP, Epson, D-Link).

BENEFIT

Korist od posjedovanja kvalitetnih izvještaja je kvalitetnije poslovno odlučivanje, analiza i reagiranje in-time za managere kao i za prodavače. Uz to automatiziranjem raznih izvještaja principalima ili partnerima dobiva se vrijeme prodavača koji se mogu posvetiti proaktivnoj prodaji.

PREDNOSTI

Dugogodišnje iskustvo na razvoju Data Warehouse i Data Mart rješenja te izrade različitih izvještaja za razne platforme omogućuju fleksibilnost i prilagodljivost potrebama korisnika. Naš vrhunski tim stručnjaka s velikim brojem Microsoftovih certifikata vam može u kratkom vremenu ponuditi kompletno rješenje koje uključuje snimku trenutnog stanja, izradu projekta, brzu implementaciju i održavanje takvog sustava. Veliko iskustvo stečeno na dosadašnjim projektima kao i status Microsoft Gold Partnera jamče vam uspješno izvođenje i najzahtjevnijih projekata.