SISTEM INTEGRACIJSKA RJEŠENJA

Active Directory
POTREBA

Korisnici koji još koriste starije operativne sustave uviđaju da njihovi trenutni sustavi ne ispunjavaju njihova očekivanja, nisu pouzdani, sigurni niti fleksibilni. Isto tako, takve sustave je komplicirano i skupo administrirati. Kako bi učinili svoju infrastrukturu što boljom, često priskaču zaobilaznim rješenjima, dokupljuju razne add-onove i sl. Windows Server 2003/2008 Active Directory nudi svu "out-of-the-box" funkcionalnost koja je potrebna organizacijama kako bi efikasno vodili svoje poslovanje.

RJEŠENJE

Active Directory omogućuje zajedničko korištenje i upravljanje informacijama o mrežnim resursima i korisnicima jedne tvrtke. Active Directory integracijska je točka za spajanje sustava, osiguranje mrežnih resursa i korisnika te konsolidiranje upravljačkih zadataka.
Windows Server 2003/2008 i Active Directory pomaže organizacijama u stvaranju pouzdane radne okoline za krajnjeg korisnika te nudi najviši stupanj sigurnosti i performansi kako bi korisnik svoj posao obavljao što kvalitetnije.
Isto tako takva okolina je lakša i jeftinija za održavanje što čini život IT-a puno jednostavnijim.

BENEFIT

Povećavanje produktivnosti

U prošlosti, nadogradnje sustava su se vršile radi pojedinih poboljšanja i podizanja pojedinih funkcionalnosti. Kako organizacije konstanto žele poboljšati svoju konkurentnost na tržištu, okreću se ka investiranju u tehnologiju kako bi poboljšali produktivnost. Jednostavnija administracija

Zbog manje administracije IT može više vremena uložiti u testiranje i implementiranje business critical solucija i novih tehnologija kako bi krajnji korisnik imao što veću korist.

Visoka dostupnost sustava

Mogućnosti dostupne u Windows Serveru 2003/2008 čine mrežnu infrastrukturu bez "down-timea" i time bez ikakvih add-onova i trećih alata. Sa ugrađenim alatima mogu postići redudanciju podataka.

Maksimalna sigurnost

Sigurnost podataka je danas najveća briga u tvrtkama no vrlo malo ih obraća pozornost na to i te se u tu svrhu ulaže vrlo malo novaca. Ovo čini Windows Server 2003/2008 i Active Directory bitnim faktorom u tvrtkama koje žele postići maksimalnu sigurnost podataka bez dodatnih ulaganja.

Unapređivanje mogućnosti sa Active Directory integriranim aplikacijama

Pored svih prednosti koje nudi Active Directory, tvrtke također iskorištavaju mogućnost novijih aplikacija da se integriraju sa Active Directory-em, kao što su Exchange 2003/2007, Systems Management Server (SMS) 2003, SCOM, te računovodstvene aplikacije drugih proizvođača, ERP i CRM.

PREDNOSTI

Vrhunski tim stručnjaka sa velikim brojem Microsoft vam može u kratkom vremenu ponuditi kompletno rješenje koje uključuje snimku trenutnog stanja, izradu projekta, brzu implementaciju i održavanje takvog sustava. Veliko iskustvo stečeno na dosadašnjim projektima kao i status Microsoft Premier Partnera vam mogu pružiti sigurnost za uspješno izvođenje i najzahtjevnijih projekata.

PREDUVJETI

- Uspostavljena uredna IT infrastruktura (mreža, Microsoft platforma)
- Minimalni broj korisnika je 10
- Windows 2000 Pro/Windows XP Pro/Windows Vista (Bussines, Enterprise, Ultimate)