SISTEM INTEGRACIJSKA RJEŠENJA

Hardverske implementacije
POTREBA

Prilikom širenja poslovanja organizacije često je potrebno i proširit informatički sustav unutar te organizacije. Takvi zahtjevi nalažu proširenje i nadogradnju postojeće infrastrukture na razinu koja će zadovoljit potrebe organizacije, te u isto vrijeme osigurati resurse za buduće širenje. Današnji razvoj i napredak informatičke tehnologije uzrokuje da je većina sustava u produkciji zastarjelo i da jednostavno ne može pratiti zahtjeve i potrebe današnjih korisnika i njihovih poslovanja. U takvim situacijama potrebno je zamijeniti dio hardvera novim (novi server, računala,mrežna oprema, printer itd.). isto tako u slučaju kvara današnji su zahtjevi da se isti ukloni uz što manji ispad i negativni odraz na poslovanje i produktivnost organizacije.

RJEŠENJE

Nadogradnja postojećih računala ili servera (RAM, veći ili brži tvrdi disk, mrežna kartica itd), zamjena neispravnih dijelova i njihova instalacija. Prebacivanje podataka sa starih il neispravnih diskova na nove. Zamjena servera i migracija sa starog na novi. Zamjena računala i prebacivanje korisničkih podataka na novi. Instalacija novih verzija upravljačkih programa.

BENEFIT

Širenjem poslovanja te instalacijom novog hardvera uklanjaju se mogućnosti opterećenja starog sustava. Brzo reagiranje na razne kvarove smanjuje vremenske i financijske gubitke poslovanja.

PREDNOSTI

Vrhunski tim stručnjaka sa velikim brojem Microsoft i HP certifikata te dugogodišnjim iskustvom sa informatičkom opremom vam može u kratkom vremenu ponuditi kompletno rješenje koje uključuje snimku trenutnog stanja, izradu projekta i brzu implementaciju. Veliko iskustvo stečeno na dosadašnjim projektima vam mogu pružiti sigurnost za uspješno izvođenje i najzahtjevnijih projekata te minimalan ispad sustava, odnosno besprekidno funkcioniranje poslovanja tvrtke.