SISTEM INTEGRACIJSKA RJEŠENJA

Desktop implementacije
POTREBA

Danas je desktop računalo za većinu tvrtki ključni alat koji zaposlenicima omogućuje da ostvaruju bolje rezultate. U današnje vrijeme je nemoguće zamisliti ozbiljnu tvrtku, nebitno koje grane poslovanja, a da u svojem uredu nema barem jedno desktop računalo.

S obzirom na to da se radna okruženja mijenjaju,te da je vrijeme lagano pregazilo dobar stari papir, potpis, pečat, a potreba za sigurnošću, usklađenošću i automatizacijom, i dalje ostaje pri vrhu popisa prioriteta, tvrtke traže rješenja koja će im pomoći da odgovore na te izazove. Upravo je tu osnovni razlog računala u uredu.

Desktopi donose klijentima veliku prednost koju zahtijevaju, te operativnu učinkovitost potrebnu IT administratorima.

RJEŠENJE

Elektroničku pohranu svih podataka, odabir operacijskog sustava na kojem će korisnici raditi (Windows XP,Vista,7,ili MacOS), internet(glavni izvor informacija), Microsoft Office, alati koji uvelike pomažu u uredskom poslu, E-mail komunikaciju, međusobna komunikacija između računala...

BENEFIT

Pojednostavljenje rada, komunikacije, izvršavanje svakodnevnih zadataka, automatizacija, brzina, stabilnost i upravljivost za velike i male tvrtke. Pristup svim relevantnim podacima, bili pohranjeni na računalu, ili negdje na serverima, CDima, DVDima, ili bilo kojim drugim medijima, korištenje i sinkroniziranje drugih razni uređaja putem računala, poput printera, skenera, kopirke, mobilnog aparata,dlanovnika, itd.

PREDNOSTI

Microsoft operacijski sustavi (XP,Vista,Windows7) je svojevrsni standard za većinu desktop računala, pa smo ga stoga odabrali kao soluciju koju ćemo nuditi našim korisnicima. Također i Macintosh operativni sustavi koji su bazirani na Unixu su također jedno od mogućih rješenja.
Naš vrhunski tim stručnjaka sa velikim brojem Microsoft certifikata vam može u kratkom vremenu ponuditi kompletno rješenje koje uključuje snimku trenutnog stanja, izradu projekta, brzu implementaciju i održavanje takvog sustava, pri čemu nude samo najnaprednija tehnološka rješenja.
Veliko iskustvo stečeno na dosadašnjim projektima kao i status Microsoft Premier Partnera vam mogu pružiti sigurnost za uspješno izvođenje i najzahtjevnijih projekata.

PREDUVJETI

- Uspostavljena uredna IT infrastruktura
- ADSL ili stalni vod prema internetu