KEMP TECHNOLOGIES

Novi partner na polju mrežnih tehnologija - Uspostavljena saradnja banjalučke firme RSCOM i "KEMP Technologies"
Novi partner na polju mrežnih tehnologija - Uspostavljena saradnja banjalučke firme RSCOM i "KEMP Technologies"

KEMP Technologies nudi naprednu tehnologiju za balansiranje opterećenja mrežnog saobraćaja za veća i manja okruženja.
Prema omjeru cijene i ponuđenih funkcionalnosti i performansi, lider je na svjetskom tržištu.

Banjalučka kompanija RSCOM uspostavila je saradnju sa kompanijom "KEMP Technologies" s ciljem proširenja mogućnosti pružanja vrhunskih rješenja svojim kiljentima na polju mrežnih tehnologija.
Kao autorizovan partner kompanije "KEMP Technologies", RSCOM dobija ekskluzivni pristup partnerskim resursima što otvara nove mogućnosti za unapređenje već postojećih rešenja koje ova kompanija nudi, te ujedno na taj način jača i svoju tržišnu reputaciju, saopšteno je iz RSCOM-a.

Kompanija "KEMP Technologies" osnovana je 2000. godine u Njujorku sa idejom da ponudi naprednu tehnologiju balansiranja opterećenja mrežnog saobraćaja za veća i manja okruženja.
Danas je lider na svjetskom tržištu nudeći load balancere odličnih performansi po niskoj cijeni sa punom korisničkom podrškom uz prilagođeni portfolio za kompanije svih veličina.

Inače, kompanija RSCOM Banja Luka je osnovana kao kćerka kompanije RECRO-NET Sarajevo čija je osnovna djelatnost pružanje sveobuhvatnih, efikasnih i pouzdanih ICT rješenja - projektovanje i razvoj, konsalting, implementacija, nadzor, održavanje i unaprjeđenje sofisticiranih ICT sistema.